یکی از مدارس غیردولتی که در همه ی پایه های تحصیلی ابتدایی ، دوره اول و دوره دوم متوسطه پذیرنده دانش آموزان هستند ، مدارس هیئت امنایی می باشند. این مدارس با وجود اینکه غیردولتی هستند ، اما بدین معنا نیست که هزینه تحصیل در آن ها بسیار زیاد است بلکه تنها تفاوت آن ها با مدارس دولتی در شیوه مدیریت می باشد.
ثبت نام مدارس هیئت امنایی همانند مدارس دولتی و عادی ، بدون شرکت در آزمون ورودی و از طریق مراجعه حضوری به مدرسه مورد نظر می باشد و دانش آموزان حداکثر تا پایان مرداد ماه مهلت دارند ضمن فراهم نمودن مدارک لازم ، به یکی از مدارس هیئت امنایی منطقه محل سکونت شان مراجعه و برای ثبت نام خود اقدام نمایند.
ثبت نام مدارس هیئت امنایی به صورت حضوری انجام می گیرد.
فهرست محتوا
زمان ثبت نام مدارس هیئت امنایی 98
ثبت نام مدارس هئیت امنایی پس از پایان امتحانات نوبت دوم (خرداد ماه) آغاز می شود و هرگونه پیش ثبت نام قبل از امتحانات غیرمجاز است. دانش آموزان تمام پایه های تحصیلی ، حداکثر تا پایان مرداد ماه فرصت دارند تا هرچه سریع تر با مراجعه به مدرسه مورد نظر ، ثبت نام خود را انجام دهند. لازم به ذکر است که دانش آموزان پایه اول ابتدایی باید قبل از اقدام به ثبت نام در مدرسه ، در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان شرکت نمایند.
مدیران مدرسه موظف هستند پس از دریافت مدارک تحصیلی و هویتی دانش آموزان ، حداکثر تا پایان مرداد ماه آن ها را در سامانه ثبت نام دانش آموزی (سامانه سناد) ثبت نمایند.
البته ممکن است در برخی از مدارس به دلیل تکمیل نشدن ظرفیت ، ثبت نام تا شهریور ماه نیز ادامه داشته باشد اما توصیه می شود که در همان روزهای ابتدایی برای ثبت نام خود اقدام نمایید تا با مشکلی مواجه نشوید.
شرایط ثبت نام مدارس هیئت امنایی 98
- مدارس مجاز به برگزاری مصاحبه یا آزمون و تعیین شرط معدل برای ثبت نام دانش آموزان نیستند و نباید دانش آموزی به دلایل مذکور از ثبت نام محروم شود.
- ثبت نام دانش آموزانی که محل سکونت آن ها به مدرسه نزدیک تر است ، در اولویت می باشد.
- مدیر مدرسه می تواند با اخذ تعهد کتبی از ولی دانش آموزان فاقد شناسنامه و مدرک تحصیلی ، به صورت مشروط آن ها را ثبت نام نماید و ولی دانش آموز حداکثر به مدت 1 ماه فرصت خواهد داشت مدارک فوق را به مدرسه تحویل دهد.
- حداکثر تعداد سال های مردودی مجاز در دوره های ابتدایی ، اول و دوم متوسطه دوبار در هر پایه تحصیلی است.
- دانش آموزانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت نام در مدرسه نمی شوند ، می توانند با اخذ مجوز از اداره آموزش و پرورش منطقه سکونت شان ، ثبت نام خود را در مدرسه انجام دهند.
- ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی فقط بر اساس مدارک اقامتی و هویتی معتبر انجام می گیرد.
- دریافت هزینه های مربوط به فرم لباس دانش آموزان ، بیمه ، کتاب و … در زمان انجام ثبت نام حضوری می باشد.
- این مدارس میتوانند ساعاتی را به فوق برنامه اختصاص دهند که در هر هفته برای دوره ابتدایی هشت ساعت ، دوره متوسطه اول ۱۰ ساعت و دوره متوسطه دوم ۱۲ ساعت است.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام مدارس هیئت امنایی 98
- کارت سلامت و کارت واکسن برای برای ثبت نام پایه اول ابتدایی
- شناسنامه دانش آموز به همراه کپی از تمام صفحات آن
- کپی و اصل کارت ملی دانش آموز
- کپی از شناسنامه و کارت ملی والدین
- پرونده تحصیلی سال قبل
- کارنامه تحصیلی سال گذشته
- 6 الی 12 قطعه عکس 4*3
حضور دانش آموزان به همراه والدین در زمان ثبت نام حضوری الزامی است و مدیر مدرسه با استفاده از مدارک فوق ، پرونده تحصیلی دانش آموز را تشکیل می دهد. چنانچه در سال گذشته در مدرسه ای دیگر تحصیل کرده اید ، بایستی تمام مدارک و پرونده تحصیلی خود را از مدرسه قدیم دریافت نموده و به مدرسه جدید ارائه دهید.
شهریه تحصیل در مدارس هیئت امنایی 98
مدارس هیئت امنایی موظف هستند میزان شهریه و هزینه کلاس های فوق برنامه را به دانش آموزان و اولیا اعلام کنند. میزان شهریه مدارس هیئت امنایی وابسته به مواردی مانند موقعیت جغرافیایی ، امکانات و خدمات آموزشی موجود در مدرسه و … می باشد. در واقع شهریه مدارس هیئت امنایی متغیر و با یکدیگر متفاوت است.
میزان شهریه در زمان ثبت نام به والدین و دانش آموزان اطلاع داده می شود و نحوه دریافت آن نیز با توجه به قوانین و مقررات هر مدرسه متفاوت می باشد. ممکن است برخی از مدارس همه ی مبلغ را در ابتدای سال و یا در دو نیمسال تحصیلی دریافت نمایند.
توصیه می شود که در نزدیک ترین مدرسه به محل زندگی خود ثبت نام کنید زیرا مسافت زیاد مدرسه سبب می شود تا شما وقت کمتری برای رسیدگی به تکالیف درسی خود داشته باشید. می توانید جهت اطلاع از مدارس هیئت امنایی منطقه سکونت خود با مشاوران ما در مشاوره تحصیلی ایران مشاوره تماس بگیرید.
سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…