تماس با برترین مشاوران کشور
از طریق تلفن ثابت استان تهران - 9092305538
سایر استان ها
9099071647 - 9099072938

9099072938 - 9099071647
خانه / تحصیل در خارج / شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در انگلستان

شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در انگلستان

شرایط تحصیل پزشکی در انگلستان
شرایط تحصیل پزشکی در انگلستان

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در انگلستان با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

دانشگاه های کشور انگلستان به دلیل سطح بالای آموزش از با کیفیت ترین و معتبرترین دانشگاه ها در دنیا محسوب می شود که تحصیل در دانشگاه های این کشور آرزوی بسیاری از دانشجویان می باشد. با تحصیل در دانشگاه های انگلستان ، اخذ بورسیه تحصیلی و یافتن شغل مناسب میسر خواهد بود و تسهیلات ویژه ای به دانشجویان و فارغ التحصیلان برای دریافت اقامت داده خواهد شد.

هم چنین این کشور به دلیل امکانات بسیار ویژه ای که در اختیار دانشجویان خارجی قرار می دهد باعث شده که متقاضیان زیادی ازسایر کشور ها خواستار تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور شوند و یا برای اقامت دائمی در این کشور اقدام نمایند. ضمن اینکه دریافت پذیرش از کالج ها و دانشگاه های انگلستان در مقایسه با کشوری چون ایالات متحده آمریکا راحت تر می باشد.

اما در رابطه با تحصیل در رشته ی پزشکی در انگلستان باید بگوییم که تمامی دانشگاه های پزشکی انگلستان مورد تایید وزارت علوم و  وزارت بهداشت ایران می باشند و طول دوره تحصیل پزشکی در این کشور بر خلاف سایر کشورها 5 سال می باشد. هزینه های تحصیل در رشته پزشکی در کشور انگلستان به صورت میانگین سالیانه 20.000 پوند می باشد.

در کشور انگلستان 31 دانشکده پزشکی وجود دارد که تمامی این دانشکده ها عضو شورای پزشکی انگلستان می باشند.

شرایط پذیرش پزشکی در انگلستان

شرایط پذیرش پزشکی در کشور انگلستان برای آن دسته از دانش آموزانی که قصد تحصیل در رشته های پزشکی در انگلستان را دارند به این صورت است که دانش آموزان می بایست ابتدا دوره ی 2 ساله ی A Level را در کالج های انگلستان بگذرانند. اما توجه داشته باشید که شرط اساسی اخذ پذیرش از دانشگاه های پزشکی در انگلستان کسب نمرات عالی در دروس پایه مانند شیمی و زیست ، موفقیت در آزمون های BMAT, UK CAT و آشنایی با زبان انگلیسی می باشد.

تحصیل در رشته دندان پزشکی در انگلستان

علاوه بر رشته پزشکی که طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد ، رشته دندان پزشکی هم از این قاعده مستثنی نیست و با تحصیل در این رشته در دانشگاه های انگلستان ، بدون شک می توان به آینده کاری روشن و درخشان امیدوار بود. طول دوره تحصیل در رشته دندان پزشکی 5 سال می باشد که متقاضیان می بایست جهت تحصیل در این رشته یک دوره ۲ ساله به نام A_level  را در کالج های انگلستان بگذرانند.

داوطلبان پس از گذراندن این دوره دو ساله و کسب نمره عالی و پس از آن قبولی در آزمون UKCAT مجاز به انتخاب رشته دندان پزشکی خواهند بود. البته هر دانشگاه شرایط اختصاصی خود را نیز برای گزینش دانشجویان اعمال می نماید. این دانشگاه ها همگی مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری بوده و مدرک آن ها قابل ارزشیابی می باشد. برای آگاهی از شرایط تحصیل مجدد رشته پزشکی  کلیک نمایید.

مزایای تحصیل در رشته دندان پزشکی در کشور انگلستان

1-اولین مزایایی که در خصوص تحصیل در رشته دندان پزشکی در کشور انگلستان می توانیم به آن اشاره کنیم این است که دانشگاه های انگلستان به دلیل دارا بودن امکانات بسیار پیشرفته ، استانداردهای آموزشی بالا و مورد تایید بودن وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری می توانند آینده کاری دانشجویان را تضمین نمایند.

2-از ویژگی های دیگر تحصیل و زندگی در بین انگلیسی زبان ها می توانیم به این مورد اشاره کنیم که مهارت های زبانی شما تقویت می شود و شما این قابلیت را خواهید داشت تا بتوانید در کشورهای دیگر به راحتی مشغول به کار شوید.

3-همزمان با حضور در کلاس های درسی فرصت های طلایی زیادی در اختیار شما قرار می گیرد که آن جمله می توان به گذراندن دوره های عملی ادغام نمایید .

4-اخذ بورسیه تحصیلی در مقاطع بالاتر ، یافتن شغلی مناسب در تمام کشورهای دنیا نیز از دیگر ویژگی های تحصیل در این کشور می باشد.

لیست تعدادی از دانشگاه های پزشکی و دندان پزشکی انگلستان

  • دانشگاه سالفورد University Salford
  • دانشگاه سیتی CITY University
  • دانشگاه برونل University Brunel
  • دانشگاه برادفورد University Bradford
  • کالج پزشکی سلطنتی Royal College of Medicine

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیل رشته پزشکی در انگلستان

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در انگلستان

متقاضیان علاقمند به تحصیل در رشته های پزشکی می بایست برای اخذ پذیرش پزشکی از دانشگاه های انگلستان از طریق وب سایت رسمی UCAS اقدام نمایند که در قسمت زیر مدارک لازم جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیل پزشکی در انگلستان را شرح داده ایم.

  • اصل پاسپورت
  • اصل مدرک دیپلم – دیپلم علوم تجربی و ریاضی- در صورت گذراندن پیش دانشگاهی(اصل مدرک پیش دانشگاهی)
  • ریز نمرات دیپلم
  • داشتن نمره آیلتس حداقل 5 (مدرک آیلتس اخذ شده در ایران برای دریافت ویزای تحصیلی کشور انگلستان معتبر نمی باشد)
  •  نامه تمکن مالی
  • گواهی سلامت
  • دو قطعه عکس رنگی

قوانین وزارت بهداشت برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور

متقاضیان گرامی برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور موارد زیر را با دقت مطالعه نمایید:

  • شرکت در امتحان پیش کارورزی برای متقاضیانی که مدرک آنان توسط کارشناسان اداره کل دانش آموختگان تایید شده است الزامی می باشد.
  • جهت شرکت در امتحان کارورزی درصورتی که طول دوره تحصیلی (علوم پایه و بالینی) متقاضیان از 6 سال کمتر باشد ، متقاضیان ملزم به طی کردن این دوره خواهند بود.
  •  طول دوره تحصیلی در مقطع دکترای پزشکی عمومی حداقل شش سال است که 2 سال مربوط به دوره علوم پایه و 4 سال مربوط به دوره بالینی می باشد.
  •  برخی از دانش آموختگان رشته پزشکی در خارج از کشور از گذراندن دوره کارورزی به مدت 18 ماه معاف می باشند البته به صورت مشروط .همچنین دانش آموختگان ملزم به گذراندن 3 ماه دوره کارورزی در یکی از دانشگاه های علوم پزشکی ایران درصورت آشنایی با نظام آموزشی بهداشتی درمانی کشور ایران هستند.
  • باتوجه به اینکه کمیسیون ارزشیابی پزشکی بخش های آموزشی دوره تحصیلی را تعیین می کند ، بدین ترتیب دانش آموختگان  رشته پزشکی عمومی در صورت قبولی در یکی از امتحانات زیر از شرکت در امتحان پیش کارورزی معاف می باشند .ضمن اینکه این امتحانات تعیین کننده ی مدت زمان لازم جهت حضور در دوره طرح می باشد .لازم به ذکر است که مدت زمان لازم در دوره کارورزی در مقطع پزشکی عمومی حداقل 18 ماه می باشد. 
  1. قبولی در امتحانات ECFMG  یا USMLE  آمریکا و کانادا   
  2. قبولی در PLAB رشته پزشکی انگلستان
  3. قبولی درکنکور انترنی فرانسه
  4. قبولی در امتحانات نهایی دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در انگلستان با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۷ نظر

  1. Avatar

    آیا دانش آموزان ایرانی که با مدرک دهم ایرانی دوره A level را هم در انگلستان تمام کنند برای پذیرش در رشته دندانپزشکی نمرات GCSE هم باید داشته باشند؟

  2. Avatar

    سلام عرض میکنم
    آیا تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در انگلستان شرط سنی دارد؟

    • ایران مشاوره

      با سلام
      با توجه به اینکه امکان ورود به رشته پزشکی در انگلستان از طریق دوره A-Level می باشد و برای ورود به این دوره نیز شرط سنی حداکثر ۲۱ ،۲۲ سال می باشد.

  3. Avatar

    سلام من خودم در ایران پزشکی میخونم اما میخواستم بدونم امکانش هست بعد علوم پیاه و دوره شش ماهه فیزیو پات برای انگلستان اپلای کنم ؟ بدون a-level

  4. Avatar

    سلام کسی که بخواد از طریق لیسانس علوم آزمایشگاهی اقدام کنه برای پزشکی انگلستان مدت تحصیلش چندسال میشه وآیا هزینش تغییری میکنه.

  5. Avatar

    عالی. فقط کاش شرایط تحصیل در خارج کشور برای رشته های مهندسی رو هم میذاشتید!

    • ایران مشاوره

      سلام.به زودی مقاله های بیشتری در اینباره روی سایت منتشر خواهد شد.میتونید بخش “تحصیل در خارج” این مقالات رو پیگیری کنید

دریافت مشاوره