از آن جایی که مجری برگزاری آزمون دکتری وزارت بهداشت، مرکز سنجش آموزش پزشکی می باشد، فرآیند انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت نیز از طریق سایت اختصاصی این سازمان به نشانی sanjeshp.ir انجام می پذیرد. بنابراین متقاضیان می بایست پس از کسب حدنصاب نمره قبولی در آزمون مذکور، در زمان انتخاب رشته آزمون دکتری وزارت بهداشت نسبت به ثبت کد رشته های مورد نظر خود به صورت اینترنتی اقدام نمایند.
در نظر داشته باشید که معمولا هر ساله فرصت مجددی جهت انتخاب رشته و یا ویرایش اطلاعات از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی در اختیار پذیرفته شدگان قرار می گیرد، اما چنانچه فردی از انجام این عملیات در بازه زمانی تعیین شده باز بماند، از ادامه فرآیند محروم خواهد شد.
انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ بلافاصله پس از اعلام نتایج اولیه از 6 تا 11 آذر ماه سال جاری امکان پذیر می باشد.
فهرست محتوا
مهلت انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت 1403
این که زمان انتخاب رشته این آزمون در سال 1403، چه تاریخی اعلام خواهد شد، به زمان اعلام نتایج آزمون دکتری وزارت بهداشت بستگی دارد. معمولا همزمان با اعلام اسامی پذیرفته شدگان، دفترچه این آزمون نیز بر روی سایت مربوطه قرار می گیرد و داوطلبان در بازه رمانی که مقرر شده، می توانند نسبت به انجام این امر اقدام نمایند.
انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ بلافاصله پس از اعلام نتایج اولیه از 6 تا 11 آذر ماه سال جاری امکان پذیر می باشد. علاوه بر اعلام بازه زمانی که جهت انتخاب رشته داوطلبان مشخص می شود، احتمال تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری وزارت بهداشت نیز وجود دارد که توسط سایت سازمان سنجش آموزش پزشکی و خبرگزاری های معتبر اعلام خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می توانید عضو کانال تلگرام دکتری ایران مشاوره شوید.
نحوه انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳
از آن جایی که آزمون دکتری رشته های گروه پزشکی زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می گردد، تمامی فرآیندهای مربوط به ثبت نام، اعلام نتایج و انتخاب رشته این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرس sanjeshp.ir انجام می پذیرد.
- پس از ورود به سایت انتخاب رشته آزمون دکتری وزارت بهداشت به نشانی sanjeshp.ir از منوی موجود در سمت راست صفحه، گزینه “دکتری تخصصی – دکتری تخصصی ph.d ” را انتخاب کنید.
- از میان لینک های موجود در صفحه پیش رو، روی لینک فعال “انتخاب رشته – محل، ویرایش انتخاب رشته و محل” کلیک نمایید.
- در این مرحله نیز باید مجددا گزینه “انتخاب رشته – محل، ویرایش انتخاب رشته و محل” را انتخاب کنید.
- برای ورود به سیستم انتخاب رشته لازم است کد ملی و شماره تلفن همراهی که در زمان نام نویسی در سامانه ثبت کرده اید، وارد کرده و سپس کلید “جستجو” را بفشارید.
- اکنون پیامکی حاوی کد یک بار مصرف برای شما ارسال می شود که می بایست آن را در کادر مربوطه وارد کنید. سپس، می توانید کد رشته های انتخابی خود را در جایگاه های مربوطه به ثبت رسانده و دکمه “ثبت نهایی” را برگزینید. پس از انجام تمامی مراحل فوق، سامانه یک کد رهگیری 15 رقمی در اختیارتان قرار می دهد که لازم است آن را یادداشت کرده و از فرم انتخاب رشته خود یک پرینت تهیه نمایید.
با توجه اهمیت نحوه عملکرد داوطلبان در مرحله انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت، مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور همواره امکان ویرایش مواردی مثل حذف، اضافه و یا جابجایی اولویت ها را نیز برای متقاضیان فراهم کرده است. همچنین پیشنهاد می کنیم که در خصوص میزان تاثیر سهمیه در انتخاب رشته آزمون دکتری وزارت بهداشت اطلاعات لازم را بدست آورید تا بتوانید در ثبت کد رشته محل های انتخابی خود بهترین عملکرد را داشته باشید.
8 توصیه مهم در خصوص انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت 1403
داوطلبان پیش از ثبت کد رشته های خود در سایت انتخاب رشته آزمون دکتری وزارت بهداشت می بایست به نکات ذیل توجه فرمایند:
- این افراد می بایست براساس مدرک تحصیلی خود، رشته های مجاز را انتخاب کنند.
- در هر دانشگاه علوم پزشکی برای هر رشته فقط یک مصاحبه انجام می شود و پذیرش مربوط به این فرآیند در مراکز تحقیقات آن دانشگاه، با همان مصاحبه صورت می گیرد.
- داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می بایست مدارک سوابق آموزشی، پژوهشی و اطلاعات مورد نیاز خود را در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی بارگذاری نموده و اصل این مدارک را در زمان مصاحبه به همراه داشته باشند.
- کلیه شاغلین وزارت، دانشگاه یا دانشکده های علوم پزشکی و سازمان های وابسته، می بایست از انطباق رشته انتخابی با شغل خود اطمینان حاصل نموده و سپس نسبت به ثبت آن اقدامات لازم را انجام دهند.
- مسئولیت درج هرگونه اطلاعات اشتباه در زمان انتخاب رشته بر عهده داوطلب می باشد.
- در صورتی که فرد متقاضی در موعد مقرر شده نسبت به ثبت کد رشته های انتخابی خود اقدام نکند، از پذیرش محروم خواهد شد.
- پذیرش نهایی داوطلبان این فرآیند براساس امتیازات آزمون کتبی و مصاحبه صورت می گیرد.
- پذیرش دوره دکتری به دو صورت تخصصی و پژوهشی می باشد که داوطلبان با توجه به علاقه خود می توانند نسبت به انتخاب رشته های هر کدام اقدام نمایند.
نحوه سنجش و پذیرش داوطلبان دوره دکتری ۱۴۰۳ | ||||
شیوه پذیرش | آزمون کتبی | سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری | مصاحبه علمی | تهیه طرح واره |
دکتری تخصصی | 50 درصد | 20 درصد | 30 درصد | – |
دکتری پژوهشی | 30 درصد | 20 درصد | 30 درصد | 20 درصد |
سوالات متداول
1- انتخاب رشته دکتری آزمون وزارت بهداشت ۱۴۰۳ چه زمانی انجام می شود؟
انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ بلافاصله پس از اعلام نتایج اولیه از 6 تا 11 آذر ماه سال جاری امکان پذیر می باشد.
2- انتخاب رشته آزمون دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ به چه صورت انجام می شود؟
انتخاب رشته این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سامانه sanjeshp.ir صورت می گیرد.
3- آیا فرآیند انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ با پرداخت هزینه همراه است؟
خیر، برای انجام انتخاب رشته مبلغی تعیین نمی گردد.
سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…