9099071647    تماس از تلفن ثابت
خانه دکتری مصاحبه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی 1401

مصاحبه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی 1401

زمان مصاحبه آزمون دکتری موسسات غیرانتفاعی 1401
مصاحبه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی 1401

پس از قرار گرفتن کارنامه انتخاب رشته دکتری  بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبانی که در کد رشته محل های انتخابی خود حد نصاب نمره علمی لازم را کسب کرده باشند، می بایست بعد از اطلاع از شرایط و ضوابط مصاحبه دکتری با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه پذیرنده، با ارائه مدارک مورد نیاز اقدامات لازم را برای ثبت نام اینترنتی خود انجام دهند.

مرحله ارزیابی تخصصی یا مصاحبه علمی آخرین و مهم ترین بخش از فرآیند پذیرش در مقطع دکتری محسوب می شود و تمامی داوطلبانی که برای بررسی سوابق علمی و تحصیلی خود به مصاحبه دعوت شده اند می بایست مقدمات حضور در جلسه مصاحبه را فراهم نمایند.

جلسه مصاحبه برای بررسی سوابق علمی و پژوهشی شرکت کنندگان فقط یک بار انجام می گیرد و عدم حضور داوطلبان به معنی انصراف آن ها تلقی خواهد شد.

زمان برگزاری مصاحبه دکتری دانشگاه غیر انتفاعی 1401

با اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری و انتشار اسامی داوطلبانی که به مصاحبه دعوت شده اند، دانشگاه های پذیرنده دانشجو برای مقطع دکتری اطلاعیه های لازم در رابطه با شرایط و ضوابط شرکت در مصاحبه و زمان و نحوه ثبت نام اینترنتی را در سایت مربوط به خود منتشر می کنند. در ضمن در صورتی که داوطلبان از طرف دانشگاهی دعوت به مصاحبه شده باشند، این موضوع نهایتا تا هفته سوم اردیبهشت ماه 1401 از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور، به اطلاع آن ها خواهد رسید.

البته تاریخ دقیق آن برای دانشگاه های مختلف، متفاوت می باشد و هر دانشگاه در این فاصله زمانی یک ماهه با توجه به رشته محل ارائه شده اقدام به برگزاری جلسه مصاحبه می نماید. همچنین برای اطلاع از زمان شروع این فرآیند می توانید در کانال تلگرام دکتری ایران مشاوره عضو شده، تا در اسرع وقت از کلیه اطلاعات مربوطه آگاه شوید.

نحوه تکمیل فرم بررسی صلاحیت عمومی آزمون دکتری 1401

در کارنامه انتخاب رشته شرکت کنندگان آزمون دکتری، وضعیت داوطلبان در قسمت اطلاعات رشته امتحانی درج شده است و نشان دهنده این موضوع است که، آیا مجاز به شرکت در مرحله بعدی آزمون (مصاحبه) هستند یا خیر.

داوطلبانی که برای ارزیابی تخصصی و بررسی سوابق علمی و پژوهشی به این مرحله دعوت شده اند و قصد حضور و شرکت در آن را دارند، می بایست نسبت به تکمیل فرم بررسی صلاحیت عمومی آزمون دکتری اقدام نمایند، چرا که تکمیل فرم مذکور برای شرکت کنندگان در مرحله ارزیابی تخصصی الزامی می باشد. همچنین هزینه دریافت و تکمیل این فرم برای سال 1401، 119 هزار تومان تعیین شده است.

هزینه مصاحبه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی 1401

با فرا رسیدن زمان مصاحبه آزمون دکتری، دانشگاه هایی که در دوره تحصیلات تکمیلی به ویژه مقطع دکتری دانشجو جذب می کنند هزینه مربوط به شرکت در جلسه مصاحبه را در سایت رسمی خود منتشر می کنند. این هزینه دریافتی، صرف آماده نمودن مقدمات حضور شما برای مصاحبه در حضور اساتید برجسته کشور (در برخی از دانشگاه اساتید خارجی) می شود.

هزینه مصاحبه دکتری نیز در دانشگاه های مختلف متفاوت است و این می تواند به امکانات آموزشی، رتبه و امتیاز دانشگاه، سطح علمی دانشگاه و … مرتبط باشد.

متقاضیان برای پرداخت هزینه مصاحبه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی باید به سایت الکترونیکی دانشگاه مراجعه کنند همچنین ارائه رسید پرداخت هزینه در جلسه مصاحبه الزامی می باشد و از داوطلبانی که هزینه را پرداخت نکرده اند مصاحبه به عمل نخواهد آمد. در جدول زیر به نشانی سایت دانشگاه های غیر انتفاعی جهت اطلاع از هرینه مذکور اشاره شده است.

هزینه مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی 1401

ردیفنام دانشگاهآدرس سایت دانشگاه
1دانشگاه علم و فرهنگ تهرانusc.ac.ir
2دانشگاه شیخ بهایی اصفهانshbu.ac.ir
3دانشگاه مفید – قمmofidu.ac.ir
4دانشگاه خاتمkhatam.ac.ir
5دانشگاه صنعتی سجادsadjad.ac.ir
6دانشگاه ایوانکیeyc.ac.ir
7دانشگاه شمال آملshomal.ac.ir
8دانشگاه مذاهب اسلامیmazaheb.ac.ir
9دانشگاه ادیان و مذاهبazmoon.urd.ac.ir
10دانشگاه باقر العلوم قمbou.ac.ir
11دانشکده اصول الدین تهرانosooltehran.ir
12دانشکده اصول الدین قمosoolqom.ir
13دانشگاه قرآن و حدیثqhu.ac.ir
14دانشگاه علم و هنرsau.ac.ir
15دانشگاه علوم و فنون مازندرانustmb.ac.ir

ممکن است در بیشتر از یک دانشگاه از شما برای مصاحبه علمی دعوت شود که در این صورت باید هزینه مصاحبه در هر دانشگاه را به صورت جداگانه پرداخت نمایید.

مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه دکتری دانشگاه غیر انتفاعی 1401

مدارک شرکت در مصاحبه دکتری غیر انتفاعی 1401
مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه دکتری دانشگاه غیر انتفاعی 1401

تمامی داوطلبانی که برای ارزیابی تخصصی به مرحله مصاحبه دعوت شده اند، می بایست پیش از فرا رسیدن زمان مصاحبه مدارک مورد نیاز خود را جمع آوری نمایند و در صورت نقص مدارک در فرصت باقی مانده نسبت به رفع آن اقدام کنند.

در این قسمت به مدارکی که برای حضور در مصاحبه دکتری به آن نیاز خواهید داشت اشاره شده است. اما از آن جایی که ممکن است برخی از دانشگاه ها قوانین و اصول متفاوتی داشته باشند توصیه می کنیم حتما به سایت دانشگاه مورد نظر خود (نشانی سایت دانشگاه ها در جدول بالا موجود می باشد) مراجعه کرده و اطلاعیه های مربوط به مصاحبه را مورد بررسی قرار دهید.

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • اصل و کپی کارت پایان خدمت سربازی (ویژه داوطلبان آقا)
  • نسخه چاپ شده از کارنامه اعلام نتایج انتخاب رشته خود
  • دو قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده
  • اصل و کپی مدارک مربوط به سهمیه ایثارگران و رزمندگان (ویژه مشمولان سهمیه ایثارگران و رزمندگان)
  • اصل پایان نامه، مقالات و کتب چاپ شده
  • اصل و کپی مدارک آزمون های زبان انگلیسی از جمله : MSRT , T-PNU , MCHE , IELTS , TOEFLE , TOLIMO و ….
  • اصل و کپی حکم کارگزینی و گواهی استمرار همکاری (ویژه داوطلبان مشمول سهمیه مربیان)
  • اصل فیش واریزی هزینه مصاحبه
  • رزومه کامل تحصیلی
  • داوطلبانی که در یکی از رشته های پژوهش محور به مصاحبه دعوت شده اند، می بایست طرح واره خود را نیز ارائه نمایند.

نحوه ارزیابی داوطلبان در مصاحبه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی 1401

مصاحبه آزمون دکتری توسط اساتید برجسته کشور برگزار می گردد. در برخی از دانشگاه ها علاوه بر اساتید داخلی، از اساتید خارج از کشور که از درجه علمی بالایی برخوردار هستند نیز دعوت می شود، تا در روز مصاحبه برای ارزیابی داوطلبان حضور داشته باشند. به همین علت تسلط بر زبان انگلیسی در این مقطع اجباری می باشد چرا که ممکن است در برخی از دانشگاه ها مصاحبه به این زبان برگزار گردد.

هدف از برگزاری مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و سنجش و ارزیابی داوطلب برای ورود به مقطع دکتری می باشد. تنها داوطلبانی مجوز ورود به این مقطع را کسب خواهند کرد که از لحاظ بار علمی بسیار غنی بوده و از اطلاعات مربوط به رشته خود مطابق با دانش روز برخوردار باشند. نحوه امتیاز دهی به داوطلبان آزمون دکتری به شرح جدول زیر می باشد.


نحوه امتیاز دهی به داوطلبان آزمون دکتری بر اساس دوره های “آموزشی – پژوهشی” و “پژوهش محور”

شیوه پذیرشآزمون متمرکزسوابق آموزشی، پژوهشی و فناوریمصاحبه علمی و سنجش عملیتهیه طرح واره
آموزشی – پژوهشی50 درصد20 درصد30 درصد
پژوهش محور30 درصد20 درصد30 درصد20 درصد

توجه داشته باشید که، داوطلبانی که در دوره دکتری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی پذیرفته می شوند برای تحصیل در آن ها مستلزم پرداخت شهریه دانشگاه غیرانتفاعی هستند همچنین بسیاری از داوطلبان توانسته اند تا مرحله مصاحبه با موفقیت پیش بروند اما به دلیل عدم آگاهی درست از روند برگزاری مصاحبه و نکات طلایی ای که ممکن است سرنوشتشان را تغییر دهد، در روز مصاحبه شکست خورده و این فرصت را به دیگران واگذار می کنند. که این موضوع با بهره گیری از مشاوره تحصیلی به موقع و مفید می تواند قابل جلوگیری باشد.

 

سوالات متداول

1- مصاحبه دکتری دانشگاه های غیر انتفاعی برای سال ۱۴۰۱ در چه تاریخی انجام می شود؟

زمان دقیق این فرآیند برای هر دانشگاه متفاوت بوده و از طریق سایت اختصاصی آن ها که در متن مقاله ذکر شده است، به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

2- کدام دسته از داوطلبان می بایست برای تکمیل فرم بررسی صلاحیت عمومی آزمون دکتری ۱۴۰۱ اقدام نمایند؟

آن دسته از افرادی که برای ارزیابی تخصصی و بررسی سوابق علمی و پژوهشی به این مرحله دعوت شده اند و قصد شرکت در آن را دارند،باید برای تکمیل فرم مذکور اقدام نمایند.

3- آیا تسلط بر زبان انگلیسی برای شرکت در مصاحبه دکتری دانشگاه غیر انتفاعی ۱۴۰۱ ضروری می باشد؟

بله، از آن جهت که ممکن است در برخی از دانشگاه ها مصاحبه به زبان انگلیسی برگزار گردد، داوطلبان باید تسلط مورد نیاز را کسب کرده باشند.

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره دکتری پیج دکتری