ورود به سایت ایثار | isaar.ir

لینک مستقیم ورود به سامانه ایثار
ورود به سایت ایثار

خانواده های شهدا و ایثارگران و همچنین افراد تحت حمایت بنیاد شهید همیشه برای انجام خدمات مورد نیاز خود مانند دریافت کارت ایثارگری، فیش حقوقی، گرفتن استعلام ها و… می بایست به صورت حضوری به دفاتر بنیاد شهید مراجعه نموده و زمان زیادی را صرف امور اداری خود می کردند. از این رو بنباد شهید و امور ایثارگران بر آن شد تا کلیه این خدمات را تا حد امکان تحت وب و به صورت آنلاین در اختیار این افراد قرار دهد، لذا سایت ایثار به نشانی isaar.ir را به عنوان یک پایگاه اطلاع رسانی و ارائه خدمات مخصوص جامعه ایثارگر ارائه نمود. این سایت با بروزرسانی های پی در پی سعی در ارتقای هر چه بیشتر سطح خدمت رسانی به کاربران خود را دارد.

لینک مستقیم ورود به سایت ایثار

لینک مستقیم ورود به سایت ایثار

 

سایت ایثار به نشانی اینترنتی isaar.ir یک سامانه پویا جهت اطلاع رسانی و انجام خدمات مورد نیاز خانواده های شهدا و ایثارگران به صورت الکترونیکی می باشد.

معرفی سایت ایثار

بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال 58 به دستور رهبر انقلاب اسلامی تاسیس شد و اهداف آن حفظ و ترویج فرهنگ شهادت، حمایت از خانواده های شهدا و ایثارگران و صیانت از حقوق آن ها است. در راستای این اهداف و در کنار سامانه های دیگر، سایت ایثار ایجاد شد که علاوه بر گنجاندن بسیاری از سامانه ها و خدمات آن ها، امکانات دیگری را نیز به کاربران ارائه دهد. در ادامه سعی داریم به طور کامل این موارد را بررسی نماییم.

 

  • شماره ۱: این بخش که در اغلب سایت ها می بینید برای معرفی ارگان مورد نظر می باشد. در این قسمت چگونگی تاسیس بنیاد شهید، سال تاسیس، اهداف و قوانین آن بیان شده است.
  • شماره ۲: این قسمت شامل دستورالعمل ها، قوانین و بخشنامه ها و همچنین شیوه نامه های بنیاد می باشد تا موارد فوق بدین ترتیب در دسترس عموم قرار بگیرد.
  • شماره ۳: از قسمت “میز خدمت” کاربران می توانند بخش مورد نظر را جستجو نموده و اطلاعات مربوط به هر خدمت، شرایط، نحوه درخواست و دریافت آن را مشاهده کنند. بخش “شناسنامه خدمات” نیز همین امکان را در اختیار افراد قرار می دهد با این تفاوت که در آن تمام خدمات با شناسه آن ها لیست شده اند.
  • شماره ۴:  سامانه خدمات الکترونیک که همان سامانه سجایا است و با استفاده از نام کاربری و رمز عبور دریافت شده از بنیاد، وارد بخش مربوطه شده و بسیاری از خدمات مورد نیاز ایثارگران را ارائه خواهد داد.
  • شماره ۵: کلیه خدمات ارائه شده به صورت طبقه بندی از این طریق نمایش داده می شود که برای ورود به هر بخش نیاز به نام کاربری و رمز عبور است.
  • شماره ۶: تمام خدمات ارائه شده توسط بنیاد با شناسه خدمت در این قسمت نمایش داده می شوند و همچنین از منوی جستجو می توانید آن ها را بیابید.
  • شماره ۷:با کلیک بر روی قسمت “درخواست بازنشستگی جانبازان” در صفحه جدید باز شده ضمن توضیح شرایط بازنشستگی به سامانه “ایثار من” هدایت می شوید.

سایر امکانات

  • توجه داشته باشید که سایث ایثار هم مانند بسیاری از سامانه ها، اخبار و اطلاعیه های جدید را در اختیار کاربران خود قرار می دهد، بنابراین افراد با کلیک بر گزینه های مربوطه می توانند در جریان این موارد قرار گیرند.
  • همچنین کاربران جهت دسترسی به صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران، می توانند عبارت “صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران” را از منوی اصلی سامانه انتخاب نموده و اخبار، خدمات، تسهیلات و… را مشاهده کنند.
  • گزینه “مرکز حراست بنیاد شهید” نیز در صفحه مذکور تعبیه شده است تا کاربران اخبار مربوط به این حوزه را دنبال نموده، انتقادات خود را ثبت کرده و سایر فرآیندهای مرتبط با این امر را به انجام برسانند.

نحوه ورود به سایت ایثار

با توسعه روزافزون فضای الکترونیک خدمات دهی، یکی از سازمان هایی که تصمیم گرفت خدمات خود را به صورت آنلاین به اعضایش ارائه دهد، بنیاد شهید و امور ایثارگران بود. افراد خانواده های شهدا و ایثارگران جهت انجام امور خود از طریق سایت ایثار، نیاز به اطلاعاتی دارند که هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری قابل دریافت می باشد.

دریافت اطلاعات ورود به سایت ایثار به صورت حضوری

اعضای خانواده مشمول قوانین ایثارگری باید با در دست داشتن مدارک هویتی به نزدیکترین دفتر بنیاد شهید مراجعه نمایند تا از طریق دفاتر پیشخوان دولت، به میز خدمت هاتف دسترسی پیدا کرده و ضمن بررسی مدارک، شماره تلفن همراه و ارسال کد احراز هویت، نام کاربری و رمز عبوری به آن ها اختصاص داده می شود.

دریافت اطلاعات ورود به سایت ایثار به صورت آنلاین

  • با ورود به قسمت “سامانه خدمات الکترونیک” سایت ایثار به آدرس isaar.ir یا هر کدام از بخش های خدماتی مثل خدمات پرکاربرد و انتخاب خدمت، وارد صفحه ورود خواهید شد. در اینجا می توانید پس از درج اطلاعات خواسته شده با کلیک بر روی گزینه “ثبت نام” وارد صفحه مربوطه شوید.

  • سپس در صفحه ثبت نام کاربر جدید با وارد کردن کد ملی و کد امنیتی و فشردن گزینه “مرحله بعدی” اگر جزو خانواده شهدا باشید، مراحل احراز هویت شما با شماره تلفن همراه ادامه پیدا کرده و ثبت نام خواهید شد.

  • پس از آن با داشتن نام کاربری و رمز عبور می توانید به تمام قسمت های سایت برای دریافت خدمات وارد شوید.

چند نمونه از خدمات پرکاربرد و مهم سایت ایثار

یک سری خدمات جزو پربازدیدترین و مهم ترین خدمات اخذ شده توسط سایت ایثار می باشد، لذا لازم دانستیم چند نمونه از این خدمات را شرح داده و نحوه دریافت آن ها را بررسی کنیم.

استعلام ایثارگر یا وابسته

با ورود به قسمت خدمات پرکاربرد، سه ستون مشاهده می کنید. در ستون خدمات الکترونیکی عمومی از قسمت “استعلام ایثارگر یا وابسته”، با وارد کردن کد ملی می توانید کد 12 رقمی ایثارگری دریافت کنید. این کد برای وارد کردن سهمیه ایثارگری در کنکور سراسری مورد نیاز خواهد یود.

درخواست صدور کارت

نحوه دریافت کارت ایثارگری به دو روش حضوری و غیرحضوری است؛ در روش حضوری ایثارگر می بایست برای تشکیل یا تکمیل پرونده به یگان محل خدمت خود مراجعه کند اما در روش غیرحضوری، با ورود به سایت ایثار و قسمت “سامانه خدمات الکترونیک”، در صفحه باز شده بر روی گزینه “درخواست صدور کارت” کلیک کرده و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور و سپس تکمیل مراحل مربوطه درخواست خود را ثبت نماید.

  • دریافت کارت ایثارگری برای ایثارگران ارتش نیز در حالت حضوری مانند سپاه می باشد اما در حالت غیر حضوری باید از سایت استخدام ارتش ارتش اقدام و پیگیری شود.

کارت اصلاحیه

در صورتی که اطلاعات روی کارت دریافت شده اشتباه یا به هر دلیلی نیازمند تغییر باشد می توانید به صورت حضوری با مراجعه به نزدیکترین شعبه بنیاد آن را اصلاح نمایید و یا از طریق سایت با همان اطلاعات اشتباه وارد شده و روی گزینه “اطلاعات هویتی درج شده در سامانه یا شناسنامه و کارت ملی مغایرت دارد” را کلیک نموده، اطلاعات را ویرایش و سپس تایید نمایید.

پیگیری کارت

در صورتی که کارت شما بعد از یک ماه به آدرس موردنظر پست نشد، برای پیگیری باید به صورت حضوری به شعب بنیاد شهید مراجعه نمایید.

دریافت فیش حقوقی

کارمندان و ایثارگرانی که از بنیاد شهید حقوق دریافت می کنند، برای دریافت فیش حقوقی خود به صورت آنلاین می توانند از سایت ایثار، قسمت “خدمات پرکاربرد، فیش حقوقی کارمندان / ایثارگری” آن را دریافت کنند.

خطاهای سایت ایثار

در برخی از بخش های سایت شما ممکن است با خطایی مبنی بر اینکه “شما مشمول این خدمت نمی باشید” رو به رو شوید. از آن جا که سایت صلاحیت شما برای گرفتن خدمات را از روی اطلاعات درج شده در سایت بررسی می کند، باید به صورت حضوری به مراکز بنیاد مراجعه نموده و اطلاعات اشتباه را رفع نمایید.

چه سامانه هایی در سایت ایثار قابل دسترسی می باشند؟

علاوه بر امکانات و خدماتی که سایت ایثار ارائه می دهد، سامانه های دیگری که مربوط به بنیاد شهید و ایثارگران هستند نیز از این سایت قابل دسترسی خواهند بود. اما در حال حاضر برخی از آن ها از دسترس خارج می باشند. این سامانه ها عیارت اند از:

سامانه شمسا ( شایسته گزینی مدیران سرآمد)

سامانه شمسا برای گزینش نیروی انسانی شایسته، متعهد و سالم برای پست های مهم مدیریتی طراحی شده است. هر ساله طبق فراخوان هایی که این سامانه اعلام می کند، افراد لایق می توانند مدارک و سوابق خود را ارسال نموده و از طریق روش های نوین و ارزیابی های دقیق، بهترین نیروها را برای پست های با اهمیت انتخاب کنند.

سامانه آموزش کارکنان

هر ساله بنیاد شهید و امور ایثارگران لازم می داند که دوره های آموزشی مورد نیاز کارمندان را به صورت حضوری یا مجازی برگزار کند تا ضمن ارتقای سطح دانش آن ها، انگیزه ایشان برای حضور نیز افزایش یابد. پایگاه های اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و چند پایگاه خبری دیگر نیز از سایر موارد شایان ذکر می باشند.

 

سوالات متداول

1- سایت ایثار چه امکاناتی را به ایثارگران ارائه می دهد؟

سایت ایثار خدماتی مانند صدور کارت ایثارگری، دریافت فیش حقوقی، پیگیری شکایات و... را در اختیار کاربران قرار می دهد.

2- نحوه ورود به سایت ایثار و بخش های مختلف آن چگونه است؟

از طریق آدرس اینترنتی isaar.ir وارد سایت ایثار شده و با نام کاربری و رمز عبوری که چگونگی دریافت آن ها در مقاله ذکر شده است، وارد بخش های مختلف سایت شوید.

3- آیا ثبت نام در سایت ایثار به صورت آنلاین نیز امکان پذیر است؟

بله، با در دست داشتن اطلاعات و مشخصات مربوطه می توان به صورت آنلاین ثبت نام نمود.

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۵ دیدگاه
  1. باعرض سلام.اینجانب درسال۱۳۶۲ بطور داوطلب از تهران ب جبهه اعزام شدم و بعد از دوره آموزش فشرده در گردان المهدی ب فرماندهی حاج کاظم جعفر زاده ب مدت هفت ماه در خط مقدم حضور فعال داشتم که در پنجوین مجروح شدم ولی اسمی از بنده در سامانه استعلام نیست تنها مدرکی که حضور بنده رو اثبات می‌کنه چندتا عکس می‌باشد که در مناطق عملیاتی گرفته شده است لطفاً راهنمایی کنید ب کجا مراجعه کنم .باتشکر فراوان

  2. عبداله گنج خانلو

    ۳ سال است کارت ایثارگری دریافت کردم ۲۰ماه جبهه دارم دریغ ازیک قرص سردرد درد اینها فقط دورغ می‌گویند فقط تومانی می‌نویسند هم رقم‌ها من حقوق می‌گیرند ولی من چه بذارید به‌درد خودمان بسوزیم

    • با سلام و درود
      چنانچه حقوق دریافتی خود را دریافت نکرده اید و یا مشکلی در این زمینه دارید می توانید به امور ایثارگران شهر خود مراجعه نمایید تا به مشکل شما رسیدگی شود.

  3. جانباز معسر گدای جنگ

    کمترین حقوق را به حامیان جمهوری اسلامی می دهند .
    باور می کنید به جانباز عزیز زیر ۲۵% معسر می گویند و ۴/۵ ملیون می دهند ( این قانون درصد را از کجا اختراع کردند معلوم نیست و در دنیا معمول نیست و از اختراعات ظالمانه ایران است ) ولی بهمه دیگران بالای ۱۰ ملیون حقوق می دهند .
    تازه حقوق که نمی دهند .
    می گویند چون از جمهوری اسلامی حمایت و دفاع می کنید کمک معیشت برایتان بهتر است و خموش باشید .
    و حقوق را به براندازان می دهند .
    تازه براندازان می گویند حقوق را که می دهید پاداش هم باید بدهید و می گیرند .

    • با سلام و درود، شما جانباز گرامی برای موثّر شدن درخواست خود، تمام مستندات و شواهد ایثار گری را تهیه کرده، اگر مقدور است به یگان خدمتی زمان جنگ دسترسی دارید، به فرمانده یا همرزمان خود مراجعه کنید که بتوانید معرفی نامه ی آن ها را نیز به همراه داشته باشید. بدین ترتیب دست کم صدای درخواست شما شنیده خواهد شد.

دریافت مشاوره
مشاوره چت مشاوره تلفنی
پیج ایران مشاوره